Tiera Teema -seminaari 25.8.2016

Syksyn toimenpiteitä aikataulutetaan Kuntien Tieran järjestämässä seminaarissa kuntien ja kaupunkien päättäjille, kuntayhtymien ja sairaanhoitopiirien johdolle sekä asiantuntijoille Musiikkitalossa Helsingissä torstaina 25.8.2016.

Miten valmistautua sote- ja maakuntamuutokseen?

Sote- ja maakuntamuutoksen valmistelu etenee vauhdilla ja monet yksityiskohdat alkavat tarkentua, kun  asiantuntijat valmistautuvat viemään läpi Suomessa historiallisen suuria hallinnollisia muutoksia. Muutoksen onnistumiseen sisältyy monta ulottuvuutta. Tiedon järjestäminen johtamisen tueksi ja johtamista tukevat tietojärjestelmät ovat onnistuneen muutoksen edellytys ja takaavat sen, että palvelutarjonnan keskiössä on kansalainen, jolla on aito valinnanvapaus.

- Mitä kuntien, maakuntien, sote-toimijoiden ja yhteistoiminta-alueiden pitää syksyn aikana konkreettisesti tehdä, jotta sote-uudistus voi tapahtua aiotussa aikataulussa?

Näin kysyimme asiantuntijoilta sidosryhmissämme, kun tarkensimme syksyn suunnitelmia sote- ja maakuntauudistuksen valmistelun suhteen. Tule mukaan kuulemaan mitä osa-alueita muutoksen johtamisessa ja läpiviennissä on nyt erityisesti huomioitava. Miten, millä aikataululla, ja kuinka ne lopulta vaikuttavat tulevaisuuden johtamiseen, siitä keskustelemme yhdessä.

Päivän ohjelmassa on mukana asiantuntijoita STM:stä, THL:stä, suurista ja pienistä kunnista, sekä ICT:n, johtamisen, julkishallinnon juridiikan ja yksityisen sote-sektorin osa-alueilta. Kansallinen hyvinvoinnin johtaminen –paneelikeskustelua johtaa emeritus-päätoimittaja Hannu Kataja Kuntalehdestä. Päivän fasilitaattorina toimii Tieran liiketoimintajohtaja Anne Kanerva.

Ohjelma 

Ilmoittautumiset

Lisätietoja: sote- ja kuntaratkaisut, liiketoimintajohtaja Anne Kanerva, anne.kanerva@tiera.fi / 050 439 5817

Kuntien Tiera Oy 2018 / Rekisteriseloste
LinkedIn