Tiera Verkkokaupan kumppani: Dell

Dell ratkaisee sekä julkisen sektorin että yritysasiakkaiden IT-tarpeet kokonaisvaltaisesti. Alan nopeiten kasvavana yrityksenä Dell on runsaan 30 vuoden historiansa aikana muuntunut PC-valmistajasta teknologiatoimittajaksi, jonka konesaliratkaisujen ja päätelaitteiden valikoimaa täydentävät monipuoliset palvelut ja ohjelmistotarjonta.

Delliltä löytyy kokonaisvaltainen tarjonta työskentelyn tehostamiseen ja IT-infran optimointiin. Ratkaisut ovat avoimia, teknologiastandardeihin perustuvia sekä modulaarisia. Näin Dell mahdollistaa alhaiset kokonaiselinkaarikustannukset (TCO) sekä joustavan skaalautuvuuden.

Vetäydyttyään pörssistä vuonna 2013 Dell on pystynyt aiempaa nopeammin edistämään kokonaisratkaisuihin perustuvaa strategiaansa. Myös tutkimusyhtiö Gartner näkee sekä Dellin stategian että tuotevalikoiman positiivisena: 2015 Gartner Vendor Rating.

Tarkempaa tietoa Dellin tarjonnasta löytyy Dellin kotisivuilta ja Vuosiraportista.

 

Dell ja Tulevaisuuden oppimisympäristö

Dell on rakentanut avoimen Tulevaisuuden Oppimisympäristö –mallin vauhdittaakseen digitaalisten materiaalien käyttöönottoa ja tukeakseen digioppimisen kehittämistä. Ratkaisussa opettajien ja oppilaiden osaaminen ja kehittyminen huomioidaan ratkaisulla, joka mahdollistaa informaatioteknologian monipuolisen käytön sulkematta asiakasta rajattuun ekosysteemiin.

Tutustu ja lue lisää Dellin Tulevaisuuden Oppimisympäristö –mallista, joka kattaa kiinteään kuukausihintaan kaikki digitaaliseen opetukseen tarvittavat osa-alueet käyttäjien koulutuksesta laiteympäristöön ja niihin liittyviin palveluihin. Kokonaisuus on saatavissa Tiera Verkkokaupasta >>

 

 

Kuntien Tiera Oy 2018 / Rekisteriseloste
LinkedIn