Tiera Käyttäjäpalvelut

Tiera Käyttäjäpalvelut muodostuvat seuraavista palveluista ja ratkaisuista:

Tiera Tukipalvelut
Tiera Tukipalvelut on loppukäyttäjien tukipalvelutoimintaa, joita Tiera tuottaa puhelimitse, sähköpostitse tai digitaalisena itsepalveluna. Asiakastarpeeseen perustuva palveluratkaisu lisää työn tuottavuutta ja vapauttaa omistaja-asiakkaan resursseja omiin ydintoimintoihin.

Tiera Laitepalvelut ja Tiera Verkkokauppa
Tiera Laitepalveluihin kuuluvat työasemien ja laitteiden hankintaan, hallintaan ja elinkaaren eri vaiheisiin liittyvät palvelut. Järjestelmällinen ja yhdenmukainen laitteiden elinkaaren ja omaisuudenhallinta helpottavat merkittävästi mm. tiedon hallintaa ja työasemien sovellusten automatisoitua ohjaamista. Tieran laitepalvelut toimivat hyvin yhteen keskitetyn hankintakanavamme Tiera Verkkokaupan kanssa.

Tiera Käyttäjäratkaisut
Tiera Käyttövaltuushallinta ja Tiera Palvelunhallinta ovat ratkaisuja yhteiseen toimintamalliin ja tietohallinnon toiminnan kustannustehokkaaseen kehitykseen. Standardoidut ITIL-pohjaiset prosessit ja modernit selainpohjaiset hallintajärjestelmät poistavat asiakkaidemme omat investointitarpeet ratkaisujen tuotannon suunnitteluun. Valmiiksi tuotteistetut palveluratkaisut ovat välittömästi, mutta myös vaiheittain käyttöön otettavissa.

Lisätietoja liiketoimintapäälliköltä tai asiakkuuspäälliköiltämme:

Jyri Lehtonen
liiketoimintapäällikkö, Tiera Käyttäjäpalvelut
jyri.lehtonen@tiera.fi, 044 907 2463

Asiakkuuspäälliköt

 

Kuntien Tiera Oy 2015 / Rekisteriseloste
LinkedIn