Valinnanvapautta asiakaslähtöisesti -seminaari 18.4.2018


 

Parasta palvelua ja Kuntien Tiera Oy järjestävät Valinnanvapautta asiakaslähtöisesti -seminaarin 18.4.2018 Finlandia-talossa. Tilaisuus on suunnattu kuntien ja maakuntien päättäjille sekä virkamiehille, ja odotamme tilaisuuteen noin 150 osallistujaa.

Tule kuulemaan lainsäädännön sekä maakuntien valmistelun tilanteesta sekä ajankohtaista tietoa olemassa olevista palveluista valinnanvapauden toteuttamiseksi.

Tilaisuuden avaa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko. Aamupäivässä kuullaan puheenvuorot myös professori Mats Brommelsilta ja Paul Lillrankilta sekä HUS:n toimitusjohtaja Aki Lindéniltä. Iltapäivän ohjelma rakentuu eri aihealueiden puheenvuorojen ja työpajojen ympärille toimialakohtaisesti.  Päivän päätteeksi on luvassa vapaamuotoisempi coctail- ja verkostoitumistilaisuus sekä viihdyttävää ohjelmaa.

Varaa päivä jo kalenteriisi ja ennakkoilmoittaudu mukaan!

Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan alkuvuoden aikana. Voit kuitenkin jo ilmoittautua ennakkoon tilaisuuteen osoitteeseen anu.lamberg@tiera.fi ja varmistaa paikkasi ajoissa.

Puhujat

 

Kuntien Tiera Oy 2015 / Rekisteriseloste
LinkedIn