Tiera on kuntatoimijoiden ICT-kumppani

Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita ja digiratkaisuja asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme omistaja-asiakkaidemme luotettu asiantuntija ja kumppani. Kuntakentän asiantuntemuksen lisäksi käytössä ovat valmiiksi kilpailutetut ja yhteentoimivat kuntaratkaisut.

Asiakkaamme

Toimintamme perustuu ylivertaiseen omistaja-asiakkaidemme strategian ja toimintalähtöisten ICT-tarpeiden ymmärtämiseen. Omistaja-asiakkainamme on 231 kuntaa, 54 kuntayhtymää, 40 kuntaomisteista osakeyhtiötä, 2 säätiötä ja Kuntaliitto.

Kunnat ja kaupungit

Valmiiksi tuotteistetut ja kilpailutetut ICT-palvelut sekä digiratkaisut toiminnan tueksi. Tieran asiakkaana kunnat, kaupungit, kuntayhtymät ja kuntaomisteiset organisaatiot hyötyvät kuntaomistajien yhteisestä ostovoimasta sekä kehittämistyöstä.

Sotevalmistelu

Eri puolilla Suomea sote-toimintaa ollaan siirtämässä uusiin hyvinvointikuntayhtymiin. Tiera tukee sekä nykyisiä sairaanhoitopiirejä ja sote-kuntayhtymiä että käynnissä olevaa muutosta asiantuntijuudella sekä useilla valmiiksi kilpailutetuilla palveluillaan.

Palvelukeskukset

Tarjoamme asiakkaillemme konkreettisen etenemismallin kuntien ja kuntayhtymien tukipalveluiden rakentamiseen. Toiminnanohjausjärjestelmä vastaa uudenlaisen johtamisen vaatimuksiin ja tukee kuntatoimijoiden ydintoimintojen ohjaamista.

Palvelut

Kunnissa, kaupungeissa ja hyvinvointikuntayhtymissä mietitään aktiivisesti toiminnan tehostamista, palveluiden kehittämistä sekä digitalisaation mahdollisuuksia. Omistaja-asiakkaanamme saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetut, laadukkaat ja tuotteistetut ICT-palvelut sekä digiratkaisut sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme vaikuttava tekijä

Mahdollistamme kuntatoimijoiden vaikuttavuuden kasvun sekä tuottavuuden nousun, joka näkyy parantuneena palvelun laatuna ja menojen kasvun rajoittumisena. Olemme ylpeästi Yhteiskunnallinen Yritys.

Asiakkaamme kertovat

Olemme tiiviisti mukana asiakkaidemme arjessa ja toiminnan kehittämisessä. Lue miten kunnat, kaupungit ja kuntayhtymät ovat kehittäneet omaa toimintaansa ja palveluitaan Tieran avulla.

Artikkeli
5.8.2020

Aloita syksy hyvinvoinnin merkeissä Tiera Vire -tarjouksen avulla!

Pitkän ja poikkeuksellisen kevään jälkeen on kunnissa ja organisaatioissa vietetty kesää ansaitusti rentoutuen. Kesän päätteeksi on hyvä muistutella mieliin Tieran…

Asiakkaamme kertovat
TieraCafé webinaari 20.8.2020 klo 9-10: Paikkatieto – hyödyntäminen palveluiden kehittämisen ja päätöksenteon tukena

TAHE-palvelukeskus tukee maakunnan johtamista Päijät-Hämeessä

Maakuntien tukipalveluja koskeva keskustelu käy julkisuudessa vilkkaana. Päijät-Hämeessä muutos sen sijaan on jo hyvässä vauhdissa.
Webinaari
2.7.2020

TieraCafé webinaari 20.8.2020 klo 9-10: Paikkatieto – hyödyntäminen palveluiden kehittämisen ja päätöksenteon tukena

Tervetuloa Tieran webinaariin kuulemaan kuinka Porin kaupunki on hyödyntänyt paikkatietoa palveluiden kehittämisen ja päätöksenteon tukena! Ilmoittaudu mukaan >>   Pori…

Asiakkaamme kertovat
TieraCafé webinaari 25.8.2020 klo 8-9: Moderni digitaalinen viestintä – yhteishakemus Valtiovarainministeriölle

Ulkoistetut infrapalvelut auttavat Turkua keskittymään toimialojen kehittämiseen

Webinaari
2.7.2020

TieraCafé webinaari 25.8.2020 klo 8-9: Moderni digitaalinen viestintä – yhteishakemus Valtiovarainministeriölle

Varaa aikaasi kalenterista ja tule mukaan webinaariimme,  jossa kerromme yhteishakemuksesta Valtionvarainministeriölle. Aiheena on moderni digitaalinen viestintä ja kuinka yhteishakemushankkeeseen pääsee…

Tiedote
2.7.2020

Kuntien Tiera hankki henkilöstölleen kangasmaskit suomalaista pienyrittäjyyttä tukien

Kevään koronavirusepidemian myötä keskustelu suojaavien kasvomaskien käytöstä käy edelleen kiivaana eri foorumeilla ja näkemykset ”kansanmaskien” käytön hyödyllisyydestä tuntuvat vaihtelevan riippuen…

Asiakkaamme kertovat
TieraCafé webinaari 28.8.2020 klo 13-14: Tiera Vire – hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen strateginen yhteistyö

Essote loi yhtenäisen kotihoidon toimintamallin Mobiili kotihoidolla

Essote yhdisti Etelä-Savon kotihoitojärjestelmät ja otti käyttöön yhteisen toimintamallin.
Webinaari
30.6.2020

TieraCafé webinaari 28.8.2020 klo 13-14: Tiera Vire – hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen strateginen yhteistyö

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan, miten kuntasi voi sisäisen yhteistyön avulla edistää terveyttä ja hyvinvointia digitaalisesti! Ilmoittaudu mukaan >>   TieraCaféessa kerromme,…

Tiedote
25.6.2020

Tiera puhe+data -puitesopimuksen kilpailutus käynnistyy – ilmoita kiinnostuksesi

Ilmoita kiinnostuksesi ja mahdollista organisaatiollesi optimoitu teleoperaattoripalveluiden hankinta. Tiera kilpailuttaa asiakkailleen matkapuhelinverkon liittymä- liikenne- ja mobiilidatapalvelut sekä näiden käyttöä täydentäviä…

Tilaa uutiskirje