Tiera on kuntatoimijoiden ICT-kumppani

Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita ja digiratkaisuja asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme omistaja-asiakkaidemme luotettu asiantuntija ja kumppani. Kuntakentän asiantuntemuksen lisäksi käytössä ovat valmiiksi kilpailutetut ja yhteentoimivat kuntaratkaisut.

Asiakkaamme

Toimintamme perustuu ylivertaiseen omistaja-asiakkaidemme strategian ja toimintalähtöisten ICT-tarpeiden ymmärtämiseen. Omistaja-asiakkainamme on 231 kuntaa, 54 kuntayhtymää, 40 kuntaomisteista osakeyhtiötä, 2 säätiötä ja Kuntaliitto.

Kunnat ja kaupungit

Valmiiksi tuotteistetut ja kilpailutetut ICT-palvelut sekä digiratkaisut toiminnan tueksi. Tieran asiakkaana kunnat, kaupungit, kuntayhtymät ja kuntaomisteiset organisaatiot hyötyvät kuntaomistajien yhteisestä ostovoimasta sekä kehittämistyöstä.

Sotevalmistelu

Eri puolilla Suomea sote-toimintaa ollaan siirtämässä uusiin hyvinvointikuntayhtymiin. Tiera tukee sekä nykyisiä sairaanhoitopiirejä ja sote-kuntayhtymiä että käynnissä olevaa muutosta asiantuntijuudella sekä useilla valmiiksi kilpailutetuilla palveluillaan.

Palvelukeskukset

Tarjoamme asiakkaillemme konkreettisen etenemismallin kuntien ja kuntayhtymien tukipalveluiden rakentamiseen. Toiminnanohjausjärjestelmä vastaa uudenlaisen johtamisen vaatimuksiin ja tukee kuntatoimijoiden ydintoimintojen ohjaamista.

Palvelut

Kunnissa, kaupungeissa ja hyvinvointikuntayhtymissä mietitään aktiivisesti toiminnan tehostamista, palveluiden kehittämistä sekä digitalisaation mahdollisuuksia. Omistaja-asiakkaanamme saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetut, laadukkaat ja tuotteistetut ICT-palvelut sekä digiratkaisut sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme vaikuttava tekijä

Mahdollistamme kuntatoimijoiden vaikuttavuuden kasvun sekä tuottavuuden nousun, joka näkyy parantuneena palvelun laatuna ja menojen kasvun rajoittumisena. Olemme ylpeästi Yhteiskunnallinen Yritys.

Asiakkaamme kertovat

Olemme tiiviisti mukana asiakkaidemme arjessa ja toiminnan kehittämisessä. Lue miten kunnat, kaupungit ja kuntayhtymät ovat kehittäneet omaa toimintaansa ja palveluitaan Tieran avulla.

Artikkeli
16.9.2020

Uusi prosessi- ja digialusta nopeuttaa palveluprosessien digitalisointia

Tiera on kilpailuttanut omistajiensa käyttöön valtakunnallisen prosessi- ja digialustan. Alustan ja siihen liittyvän uudenlaisen toimintamallin avulla voidaan digitalisoida ja yhdenmukaistaa…

Asiakkaamme kertovat
Smart City Online-tapahtuma verkossa 6.-7.10. klo 8-15

TAHE-palvelukeskus tukee maakunnan johtamista Päijät-Hämeessä

Maakuntien tukipalveluja koskeva keskustelu käy julkisuudessa vilkkaana. Päijät-Hämeessä muutos sen sijaan on jo hyvässä vauhdissa.
Tapahtuma
15.9.2020

Smart City Online-tapahtuma verkossa 6.-7.10. klo 8-15

Tervetuloa Tieran Smart City -tapahtumaan 6.-7.10.2020! Paikka: Online-livelähetykset klo 8-15 molempina päivinä – Ilmoittaudu mukaan tästä Katso tapahtuman ohjelma täältä….

Asiakkaamme kertovat
Tiera 10 vuotta ja 10 tarinaa

Ulkoistetut infrapalvelut auttavat Turkua keskittymään toimialojen kehittämiseen

Artikkeli
15.9.2020

Tiera 10 vuotta ja 10 tarinaa

Tiera juhlii syyskuun 15. päivä 10-vuotista taivaltaan. Tiera perustettiin alunperin Sitran hankkeena, kun kuntakentällä tunnistettiin tarve yhteistyöfoorumille ja kehityshankkeiden yhteistyön…

Blogi
14.9.2020

Poikkeusolojen etätyökokeilu ei ollut reilu etätyötä kohtaan

Suuri joukko suomalaisia oli keväällä poikkeusolojen aikana etätöissä kotona, mökillä tai muuten poikkeavissa työskentelytiloissa. Monessa yhteydessä hehkutettiin, että Suomi otti…

Asiakkaamme kertovat
TieraCafé-webinaari 13.10. klo 9-10:30: Tieran kehittämisen vuosi ja uudet kuntapalvelut

Essote loi yhtenäisen kotihoidon toimintamallin Mobiili kotihoidolla

Essote yhdisti Etelä-Savon kotihoitojärjestelmät ja otti käyttöön yhteisen toimintamallin.
Tapahtuma
9.9.2020

TieraCafé-webinaari 13.10. klo 9-10:30: Tieran kehittämisen vuosi ja uudet kuntapalvelut

  Vuoden 2021 suunnittelua tehdään kuntakentällä parasta aikaa ja budjetteja viimeistellään. Tule kuulemaan ti 13.10. klo 9 järjestettävään TieraCafé-webinaariin Tieran…

Artikkeli
8.9.2020

Kysyntä ohjaamaan kuntapalveluita

Yksityisen sektorin ohjausmallit poikkeavat radikaalisti julkisen sektorin määrärahaohjauksesta. Mitä kunnat voisivat oppia yrityksiltä palveluiden kehittämisestä ja toiminnan ohjauksesta? – Yksityisellä…

Tilaa uutiskirje