Tiera on kuntatoimijoiden ICT-kumppani

Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme omistaja-asiakkaidemme luotettu asiantuntija ja kumppani. Kuntakentän asiantuntemuksen lisäksi käytössä ovat valmiiksi kilpailutetut ja yhteentoimivat kuntaratkaisut.

Asiakkaamme

Toimintamme perustuu ylivertaiseen omistaja-asiakkaidemme strategian ja toimintalähtöisten ICT-tarpeiden ymmärtämiseen. Omistaja-asiakkainamme on 222 kuntaa, 50 kuntayhtymää ja yli 31 kuntien omistamaa osakeyhtiötä sekä Kuntaliitto.

Kunnat ja kaupungit

Valmiiksi tuotteistetut ja kilpailutetut ICT-ratkaisut toiminnan tueksi. Tieran asiakkaana kunnat, kaupungit ja kuntayhtymät hyötyvät kuntaomistajien yhteisestä ostovoimasta sekä kehittämistyöstä.

Sotevalmistelu

Eri puolilla Suomea sote-toimintaa ollaan siirtämässä uusiin hyvinvointikuntayhtymiin. Tiera tukee sekä nykyisiä sairaanhoitopiirejä ja sote-kuntayhtymiä että käynnissä olevaa muutosta asiantuntijuudella sekä useilla valmiiksi kilpailutetuilla palveluillaan.

Palvelukeskukset

Tarjoamme asiakkaillemme konkreettisen etenemismallin kuntien ja kuntayhtymien tukipalvelujen rakentamiseen. Toiminnanohjausjärjestelmä vastaa uudenlaisen johtamisen vaatimuksiin ja tukee kuntatoimijoiden ydintoimintojen ohjaamista.

Palvelut

Kunnissa, kaupungeissa ja hyvinvointikuntayhtymissä mietitään aktiivisesti toiminnan tehostamista, palveluiden kehittämistä sekä digitalisaation mahdollisuuksia. Omistaja-asiakkaanamme saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetut, laadukkaat ja tuotteistetut ICT-palvelut sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Olemme vaikuttava tekijä

Mahdollistamme kuntatoimijoiden vaikuttavuuden kasvun sekä tuottavuuden nousun, joka näkyy parantuneena palvelun laatuna ja menojen kasvun rajoittumisena. Olemme ylpeästi Yhteiskunnallinen yritys.

Asiakkaamme kertovat

Olemme tiiviisti mukana asiakkaidemme arjessa ja toiminnan kehittämisessä. Lue miten kunnat, kaupungit ja kuntayhtymät ovat kehittäneet omaa toimintaansa ja palveluitaan Tieran avulla.

Artikkeli
19.11.2019

Kuntien Tiera toimii kuntakentän toiminnan uudistajana

Tieran palveluiden piirissä olevien kuntien ja kuntayhtymien yhteenlaskettu asukaspeitto on neljä miljoonaa suomalaista. Mukana on suurten kaupunkien lisäksi 170 alle…

Asiakkaamme kertovat
Digioppimisen Kehityspäivä 29.11.2019 – Innostu oppimaan!

TAHE-palvelukeskus tukee maakunnan johtamista Päijät-Hämeessä

Maakuntien tukipalveluja koskeva keskustelu käy julkisuudessa vilkkaana. Päijät-Hämeessä muutos sen sijaan on jo hyvässä vauhdissa.
Tapahtuma
19.11.2019

Digioppimisen Kehityspäivä 29.11.2019 – Innostu oppimaan!

Tervetuloa Kuntien Tieran Digioppimisen Kehityspäivään Helsinkiin 29.11.2019 klo 9:00 alkaen! Tapahtumatori on auki heti aamusta ja ensimmäiset työpajat alkavat klo…

Asiakkaamme kertovat
Tiedolla johtamisen ratkaisuista julkaistu tietopyyntö

Ulkoistetut infrapalvelut auttavat Turkua keskittymään toimialojen kehittämiseen

Tiedote
18.11.2019

Tiedolla johtamisen ratkaisuista julkaistu tietopyyntö

Kuntien Tiera on julkaissut HILMA-ilmoituskanavassa tietopyynnön eli markkinakartoituksen tiedolla johtamisen ratkaisuista. Hämeenlinnan kaupunki on tiiviisti mukana kyseisen hankinnan valmistelussa, mutta…

Tiedote
12.11.2019

Tieran Digioppimisen Kehityspäivän kumppanit edustavat digioppimisteknologia-tuottajien kärkeä Suomessa

Opetusalan toimijat kokoontuvat oppimaan digioppimisesta ja -opetuksesta sekä opetusteknologiaratkaisuista Helsingin Ruoholahteen perjantaina 29.11.2019 klo 9 alkaen. Kuntien Tiera Oy on…

Asiakkaamme kertovat
Tietomössön suosta kohti tiedolla johtamista

Essote loi yhtenäisen kotihoidon toimintamallin Mobiili kotihoidolla

Essote yhdisti Etelä-Savon kotihoitojärjestelmät ja otti käyttöön yhteisen toimintamallin.
Artikkeli
11.11.2019

Tietomössön suosta kohti tiedolla johtamista

Tiedolla johtamista kuntakentässä vaivaa kohtaanto-ongelma. Korkealentoiset visiot ja arjen johtamistarpeet eivät kohtaa. Puhutaan sekaisin tietojohtamisesta eli tiedonhallinnasta, ja tiedolla johtamisesta…

Artikkeli
11.11.2019

Tutustu Digioppimisen kehityspäivän kumppaneihin ja työpajoihin

29.11.2019 Helsingissä pidettävän Digioppimisen Kehityspäivän työpajoja pidetään sekä aamu- että iltapäivän aikana. Valitse itsellesi sopivimmat työpajat, ja kutsu kollegasi mukaan,…

Tilaa uutiskirje