Kunnat ja kaupungit

Kunnat ja kaupungit

Valmiiksi tuotteistetut ja kilpailutetut ICT-ratkaisut toiminnan tueksi. Tieran asiakkaana kunnat, kaupungit ja kuntayhtymät hyötyvät kuntaomistajien yhteisestä ostovoimasta.

Järjestämisen ja johtamisen järjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmä on palveluiden järjestämisen ja johtamisen keskeinen työkalu, joka tukee päivittäistä päätöksentekoa sekä parantaa tiedonkulkua sisäisten ja ulkoisten toimijoiden välillä.

Hallinnon palvelut

Hallinnon digitalisointi automatisoi, nopeuttaa ja helpottaa julkisen hallinnon tiedon käsittelyä ja päätöksenteon prosesseja.

Valtakunnalliset infrapalvelut

Varmista häiriötön toimintaympäristö ja tarvittava kapasiteetti. Infrapalvelut helpottavat ja tehostavat organisaatioiden toimintaa ja skaalautuvat tarpeiden mukaan.

Parasta palvelua

Verkkopalvelun avulla palvelusetelien ja ostopalveluiden hallinnointi on helppoa ja automatisoitua. Järjestelmä tehostaa kuntatoimijan toimintaprosesseja ja tekee palveluiden järjestämisestä huomattavasti kustannustehokkaampaa.

Kasvatuksen ja opetuksen palvelut

Digitaaliset oppimisen palvelut helpottavat opetussuunnitelmien toteuttamista ja tukevat tulevaisuuden oppimista.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluiden kautta saat avuksi tietohallinnon ja muutosjohtamisen ammattilaisia, jotka tukevat organisaatiosi toimintaa ja sen kehittämistä.

Tieran Verkkokauppa

Maksuton ja joustava hankintakanava, josta saat kaikki tarvittavat ICT-laitteet, -ohjelmistot ja -palvelut valmiiksi kilpailutettuna kilpailukykyiseen hintaan.

Teknisen toimen palvelut

Hyödynnä Lupapiste-palvelua rakennetun ympäristön sähköiseen lupa-asiointiin.

Tieran omistajaksi

Olemme yli 300 kuntaorganisaation omistama yritys. Inhouse-toimintamallimme mahdollistaa suorahankinnat Tieralta. Omistaja-asiakkaamme hyötyvät sekä yhteisestä ostovoimasta että kehitystyöstä.

Asiakkaamme kertovat

Olemme tiiviisti mukana asiakkaidemme arjessa ja toiminnan kehittämisessä. Lue miten kuntatoimijat ovat kehittäneet omaa toimintaansa ja palveluitaan Tieran avulla.

Tilaa uutiskirje