Tiera Tiedonhallinta

Tiera Tiedonhallinta on kuntatoimijoille suunniteltu kattava ratkaisu hallinnon asiankäsittelyprosessien sähköistämiseen. Palvelu vähentää merkittävästi tiedon käsittelyyn kuluvaa aikaa ja tehostaa näin hallinnon ja päätöksenteon prosesseja sekä toimintaa.

Palvelu koostuu sähköisen asioinnin, asianhallinnan, asian käsittelyn sekä päätöksenteon ja julkaisun moduuleista, jotka hyödyntävät älykästä tiedonohjausta. Palvelu toimii saumattomasti yhteen Tiera Sähköinen arkistointi -palvelun kanssa. Kokonaisratkaisulla voidaan sähköistää täysin kuntien ja maakuntien asianhallinnan prosessit.

Tieran yhteistyökumppanina toimii Fujitsu Finland Oy, joka vastaa Tiera Tiedonhallinnan sovelluspalveluiden toimittamisesta. Pilvipalvelu on nopeasti käyttöönotettavissa vakiintuneen projektitoimitusmallin mukaisesti ja se skaalautuu helposti erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Tieran asiantuntijapalvelut tukevat palvelun käyttöönottoa

Tieran asiantuntijapalvelut täydentävät tiedonhallinnan palvelukokonaisuutta. Tiera tukee omistaja-asiakkaitaan asianhallinnan prosessien mallintamisessa, tiedonohjaussuunnitelmien laadinnassa sekä tietojärjestelmien käyttöönottoprojekteissa. Palveluidemme hyödyt realisoituvat nykyisten asiakasreferenssien mukaan niin taloudellisilla, toiminnallisilla kuin laadullisilla mittareilla.

Tiera Tiedonhallinta on muiden Tieran palveluiden tapaan omistaja-asiakkaille valmiiksi kilpailutettu. Palvelua kehitetään kuntayhteisessä kehitysryhmässä, johon kaikki palvelun käyttäjät ovat tervetulleita osallistumaan. Yhteisellä kehittämisellä varmistetaan palvelun pysyminen ajan tasalla lainsäädännön ja asiakkaidemme toiminnan tarpeiden mukaan.