Sote-uudistuksen valmistelu

Sote-uudistuksen valmistelu

Eri puolilla Suomea sote-toimintaa ollaan siirtämässä uusiin hyvinvointikuntayhtymiin. Tiera tukee muutosta asiantuntijuudella sekä useilla valmiiksi kilpailutetuilla palveluillaan.

Järjestämisen ja johtamisen järjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmä on palveluiden järjestämisen ja johtamisen keskeinen työkalu, joka tukee päivittäistä päätöksentekoa sekä parantaa tiedonkulkua sisäisten ja ulkoisten toimijoiden välillä.

Hallinnon palvelut

Hallinnon digitalisointi automatisoi, nopeuttaa ja helpottaa julkisen hallinnon tiedon käsittelyä ja päätöksenteon prosesseja.

Valtakunnalliset infrapalvelut

Varmista häiriötön toimintaympäristö ja tarvittava kapasiteetti. Infrapalvelut helpottavat ja tehostavat organisaatioiden toimintaa ja skaalautuvat tarpeiden mukaan.

SOTE-palvelut

Käynnissä olevat muutokset vaativat laajaa toiminnan ja ICT:n suunnittelua. Tieran valmiit sote-ratkaisut ja asiantuntijat tukevat kuntia toiminnan muutoksessa ja auttavat sote-valmisteluissa.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluiden kautta saat avuksi tietohallinnon ja muutosjohtamisen ammattilaisia, jotka tukevat organisaatiosi toimintaa ja sen kehittämistä.

Tieran Verkkokauppa

Maksuton ja joustava hankintakanava, josta saat kaikki tarvittavat ICT-laitteet, -ohjelmistot ja -palvelut valmiiksi kilpailutettuna kilpailukykyiseen hintaan.

Tieran omistajaksi

Olemme yli 290 kuntaorganisaation omistama yritys. Inhouse-toimintamallimme mahdollistaa suorahankinnat Tieralta. Omistaja-asiakkaamme hyötyvät sekä yhteisestä ostovoimasta että kehitystyöstä.

Asiakkaamme kertovat

Olemme tiiviisti mukana asiakkaidemme arjessa ja toiminnan kehittämisessä. Lue miten kunnat, kaupungit ja maakunnat ovat kehittäneet omaa toimintaansa ja palveluitaan Tieran avulla.

Tilaa uutiskirje