Tiera Smart City 11.-12.3.2020

Tervetuloa Tieran Smart City -tapahtumaan 11.-12.3.2020!
Paikka: Helsinki, HTC Ruoholahti, Pinta-talo, auditorio Venezuela
Varaa päivät kalenteriisi – tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.

 

 

 

 

Älykkäät kaupungit tuottavat fiksuja palveluita    – tule mukaan ja osallistu!

Smart City yhdistetään monesti teknologiaan, mutta se on ennen kaikkea elämisen helppoutta ja hyvinvointia kestävässä yhteiskunnassa. Toisaalta teknologiakehitys tuottaa uudenlaisia mahdollisuuksia, joita hyödyntämällä kaupungit voivat ratkoa ongelmia.

Tule mukaan Kuntien Tieran tilaisuuteen, jossa luodaan katsaus Smart City -palveluiden tarjontaan yhdessä Tieran kumppanien kanssa. Tilaisuudessa esitellään erilaisia lähestymistapoja ja mahdollisuuksia tämän hetken kehitystrendeissä. Tavoitteena on ennen kaikkea kertoa ratkaisuista joiden avulla kaupungit voivat tuottaa fiksuja palveluita kuntalaisten hyväksi.

Smart City syntyy, kun uusia keinoja ja käytäntöjä hyödynnetään ongelmien hillitsemiseksi ja elämänlaadun parantamiseksi samalla säästäen aikaa, rahaa ja resursseja.

Älykkäiden kaupunkien määrittelyssä ja luokittelussa yhdeksi standardiksi on tullut jako kuuteen fiksuusalueeseen:
1. fiksu hallinto (Smart Governance) 2. fiksut kaupunkilaiset (Smart People) 3. fiksu eläminen (Smart Living) 4. fiksu liikkuvuus (Smart Mobility) 5. fiksu talous (Smart Economy) 6. fiksu ympäristö (Smart Environment).

Älykäs kaupunki pyrkii fiksuuteen ICT teknologiaa ja dataa hyväksikäyttäen näiden alueiden saralla.

Tilaisuus on tarkoitettu kaupunginjohtajille, toimialajohdolle, tietohallintojohtajille, kehitysjohtajille sekä kaikille niille, jotka kehittävät kaupungin palveluita.

Aika: klo 9-14 molempina päivinä
Paikka: Helsinki, HTC Ruoholahti, Tammasaaren.k 1, Pinta-talo, auditorio Venezuela

Ilmoittaudu tästä ja jaa kutsua kollegoillesi!

Tarkempi tilaisuuden ohjelma julkaistaan pian.