TieraCafé-webinaari 22.1.2020 klo 9-10: XReach – etätukialusta palveluorganisaatioille

 

 

 

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan  asiakastarpeeseen räätälöitävästä ja lisättyä todellisuutta hyödyntävästä XReach etätukialustasta!

XReach on asiakastarpeeseen räätälöitävä ja lisättyä todellisuutta (AR) hyödyntävä etätukialusta, joka muodostuu erilaisista tuottavuusominaisuuksista älykkään huollon, korjauksen, tarkastuksen ja kokoonpanon tarpeisiin. Ilmoittaudu tästä mukaan >

Ratkaisu on suunniteltu palveluorganisaatioille, joiden työntekijät työskentelevät useissa paikoissa ja hyötyvät etätuesta työssään esim. huoltotehtävissä, kenttäpalveluissa, asennuksessa, korjauksessa, valmistuksessa, koulutuksessa ja tarkastuksissa.

XReach on etätukiratkaisu, joka yhdistää työntekijät ja asiantuntijat videon ja äänen välityksellä reaaliaikaisesti missä tahansa. XReach:n kautta asiantuntijat voivat käsitellä tuki- ja palvelupyyntöjä ja ohjata työntekijöiden työtä eri paikoissa visuaalisilla ja selkeillä työohjeilla. Ratkaisu parantaa tuottavuutta, säästää aikaa ja rahaa sekä vähentää virheitä ja seisokkeja. Se on skaalautuva, ja voidaan integroida asiakkaiden muihin järjestelmiin.

Webinaarissa 22.1.2020 kuulet enemmän XReach-ratkaisuista! Esimerkkien kautta näytämme, kuinka XReach:n kautta tulevia tuki- ja palvelupyyntöjä voidaan käsitellä ja kuinka ratkaisun avulla työntekijöiden työtä voidaan ohjata eri paikoissa erittäin visuaalisilla ja selkeillä työohjeilla. Ratkaisun käyttötapoja ja mahdollisuuksia eri toimialoille esittelevät Tapio Pukkala ja Mikko Luukkonen Softability Oy:stä.

Lisätietoa:

Sari Koljonen, kehitysjohtaja, sari.koljonen@tiera.fi, 040 556 8201
Kai Pousi, liiketoimintapäällikkö, infraratkaisut, kai.pousi@tiera.fi , 040-5855400

Webinaari järjestetään Skype-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta kalenterikutsuna.

Ilmoittaudu tästä mukaan >>

Lue aiheesta lisää: https://softability.fi/blog/lisatty-todellisuus-etaneuvonnassa-ja-teollisuuden-huoltotoissa/