Tiera työpaikkana

Tieralaiset ovat vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää. Olemme aikaansaavia ja rohkeita sekä ylpeitä siitä mitä teemme. Pidämme huolta toisistamme ja viihdymme työssämme.

Tierassa työskentelee tällä hetkellä 115 asiantuntijaa, joiden työpisteet sijaitsevat eri puolilla Suomea. Tieran toiminta perustuu verkostomaiseen toimintamalliin, jossa nykyaikaisia työvälineitä hyödyntäen voimme työskennellä lähellä asiakkaitamme.

Tiera on valtakunnallinen toimija, mutta samalla paikallinen. Tieralaiset viihtyvät toistensa kanssa ja huolimatta ajoittain pitkistä välimatkoista, on fiilis hyvä ja työyhteisö tiivis. Teemme aina töitä omistaja-asiakkaidemme hyväksi ja haluamme onnistua yhdessä.

Tieran asiantuntijoiden lisäksi rakennamme osaamisverkostoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valtakunnallisen osaamisverkostomme avulla kuntatoimijat voivat tehostaa merkittävästi toimintaansa, jakaa osaamistaan sekä olla mukana luomassa kuntarajoja ylittäviä yhteisiä ICT-ratkaisuja.

Haluatko osaksi valtakunnallista Tiera-verkostoa? Käynnissä olevista rekrytoinneistamme löydät lisätietoja Avoimet työpaikat -sivulta.

Tieran arvot – näin teemme työtämme

Olemme vahvasti mukana kehittämässä kuntakenttää.
Autamme omistajiamme kehittämään heidän toimintaansa ja mahdollistamme muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olemme vaikuttava kumppani ja työmme tulokset näkyvät yksittäisten kuntien lisäksi myös kansallisella tasolla.

Olemme aikaansaava ja rohkea kumppani.
Teemme työtä, joka parantaa sekä asiakkaidemme että Tieran toiminnan tehokkuutta ja taloudellista suorituskykyä. Meillä on tuoreita näkökulmia sekä rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.

Pidämme huolta ja viihdymme työssämme.
Arvostus ja luottamus ovat yhteistyömme perusta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja teemme töitä sen eteen, että kaikki tieralaiset viihtyvät työssään. Kannamme vastuun itsestämme sekä huolehdimme toisistamme.

Olemme ylpeitä siitä mitä me teemme.
Olemme vahvoja asiantuntijoita omalla alueellamme. Sitoudumme oman ammattitaitomme ja osaamisemme kehittämiseen. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja jokainen meistä rakentaa parempaa huomista.

Liity postituslistallemme